gabymeetschina.reismee.nl

Klein blogje

Hoi allemaal, Ik zit nu in het zonnetje met de iPad van hostdad, en dacht ach laat ik ff wat schrijven... Gisteren liep ik op straat en er liep een jochie van hooguit 10jr naast mij, met in zo een plastic tasje die je krijgt bij de dekamarkt als je niet wil betalen voor een tasje, met 2 levende kuikentjes erin, en het eerste wat ik denk is :" zullen ze die vanavond gaan eten, of gaan ze die eerst vetmesten"???.... Dat is toch erg dat ik dat denk hahaha....in Nederland zou het niet eens in je opkomen dat zoiets ook nog kan met die schattige beestjes.....maar hier tja...."that's China" Straks gaan we met een paar aupairs naar Ritanpark en ik heb er erg veel zin in! Lekker mijn gedachte ergens anders op..... Waarschijnlijk ga ik eind April naar de "great wall" daar heb ik nu al zin in! Want je bent niet in china geweest als je niet op de grote muur bent geweest haha.. Ik heb de nieuwe aupair uit Nederland ontmoet gister, gezellige meid..word vast gezellig... Ik voel me gelukkig weer vrolijk en blij de laatste dagen, zelfs vandaag met trouwdag van pap en mam, gaat het tot nu toe goed...en ik ga me best doen om mijn dag er niet door te laten beinvloeden...Moet het toch even zeggen, vanmacht gedroomd van pap, en dat maakt een hoop goed... Eigenlijk gek dat een droom je dat kan geven! Nou iedereen, beetje korte blog maar komt uit een goed hart haha. Dikke kussssss Zai jien

Marco

Kort maar veelzeggend. Die kuikentjes waren voor de poes, slang, aligatorof de hond die hij moet vetmesten om op te eten. Bij de Deka en alle andere supermarkten krijg je geen tasje meer hoor, kan wel zien dat jij in dat achterlijke China woont. Tasjes zijn milieubelastend dus die mogen niet meer gratis. Ontwikkel je een beetje ja! Wat geweldig dat je naar de muur gaat. Duizenden jaren geschiedenis, wow! zwaai je even naar André Kuipers? Want de muur is te zien vanuit de ruimte. Die jongen zit daar ook maar in het ISS. Xx