gabymeetschina.reismee.nl

Summerpalace en \" the test\"

Hoi Allemaal,

afgelopen woensdag ben ik samen met Andrea en Sanne naar het laatste geweest wat ik echt nog wilde zien : ' Summerpalace!' ..

Zo wat is dat mooi zeg ( foto's komen later sorry)...Het is zo onwijs groot dat je echt een hele dag nodig heb om alles te zien. Het mooie is, is dat je vanaf een bepaald punt kijkt je allemaal bergen in de verte ziet en geen stad, dat geeft het gevoel dat je in de countryside bent.

Na Summerpalace zijn we naar Xidan gegaan, waar Taylor ook naartoe kwam, want Sanne ging een tattoo laten zetten!! Heel spannend want het is haar eerste tattoo.. Ze is er helemaal blij mee! Nadat ze haar tattoo erop had laten zetten zijn we hotpot gaan eten, iets wat ik nog niet gedaan had, en ook nooit meer ga doen want mijn darmen zijn nog van slag.

Hotpot is heel simpel , lijkt heel erg op fondue maar dan met gekookt water met een smaakje in plaats van olie. Ik kreeg echt veel te veel!! Maar was wel oke, niet echt super speciaal, maar dat heb ik met al het eten hier in china, ben er aardig klaar mee, niks vind ik echt lekker.. kan ook echt niet wachten tot ik thuis weer mijn boterham met kaas kan eten !!!!

Donderdag kreeg ik smorgens te horen dat de family een weekend weg ging maar niet met hostdad maar met marje...dus alle plannen die marje en ik gemaakt hadden vielen in het water echt bale!!!! Helemaal omdat het mijn eenaarlaatste weekend is, en Sanne ook van zaterdag tot en met donderdag weg is :S :( (leuk voor haar hoor echt!)... En alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ik eind van de dag een telefoontje van Livia, dat mijn vlucht veranderd is pfffffff Het zal eens niet zo zijn dat er iets mis is ..... Gelukkig is het geen grote ramp en kom ik gewoon om 7.15pm aan op schiphol de 7e maar ik vertrek hier om 7.45am dus moet om 4.45am op the airport zijn... Beetje vroeg, en ook dat kan me niet schelen, maar hm dacht daar anders over en vond dat Livia dat wel even kon veranderen omdat ze graag wil dat iedereen mij uit kan zwaaien want dat gaat natuurlijk niet zo vroeg, op zich wel een lieve gedachte maar mij boeit het echt niet!...gelukkig kan dat niet en vlieg ik nu gewoon een stuk eerder en moet ik op Vienna 5uur wachten...Maar dan ben ik al bijna thuis!!!!!

Ook krijg ik net te horen dat ik het vliegveld hier moet bellen of ik mijn 2e stuk baggage wel mee mag nemen pff....OHHHHHH ik wil gewoon naar huis....

Vrijdag had ik mijn test en ik heb het best oke gedaan, geen 10 helaas maar wel een 6.8...nou daar mag ik ook trots op zijn al zeg ik het zelf ;).

Vandaag is het zaterdag, en ik ga zometeen eerst maar even naar het vliegveld bellen :S:S, en om 11uur heb ik afgesproken om naar Beijing Zoo te gaan... Vanavond eindelijk weer met mama kletsen op skype en daarna naar bed. Morgen gaan we met de hele family naar de countryside, om te picknicken, daar kijk ik erg naar uit.

Ik zal Donderdag pas foto's en een nieuwe blog uploaden omdat de office van maandag tot woensdag gesloten is.

Tot snel iedereen......

Dikke kussss zai jien

HM(Home Mam)

Leuk geschreven en fijn je gesproken te hebben. Komt allemaal goed en we kunnen elkaar de 7e weer in de armen sluiten. Ik kijk er naar uit.
Hele dikke knuffel XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Anja

Een 6.8 is ruim voldoende zeker in chinese tekens, goed hoor!!!!!!!!!!!!
Fijn dat je gewoon op de geplande tijd thuis zal aankomen. Veel plezier bij de picknick.
dikke knuffel
Anja