gabymeetschina.reismee.nl

De laatste blog

Hoi Allemaal,

Nou het is zover, mijn laatste blog haha.

Afgelopen maandag ben ikdan eindelijk thuis gekomen! Gelukkig ging alles goed, enig minpuntje , op Beijing airport moest ik ipv 50euro opeens 170 euro betalen voor mijn extra koffer.Want per 1 maart zijn de kosten 'veranderd'.Dat was even slikken, want dat was niet wat mij verteld was!

Nou goed, eerst even mijn laatste week:

Ik heb vrijdagochtend een gesprek met Hostmom gehad, en Marje moest erbij zitten..wat een hel was dat, ze heeft gewoon echt alles negatief gezegd over mij, echt niks was goed :S!!!! Mijn Engels is 'poor' ( dus slecht) en ik kan niet schoonmaken en blablabla....

Nou goed het deed me best zeer, maar na dat gesprek ben ik lekker naar school gegaan en heb ik even goed kunnen praten met mijn vrienden. Na class ging ik mijn laatste dag tegemoet met mijn au pair vriendjes en vriendinnetjes.... En kreeg ik van Sanne een boekje waar ze allemaal wat over mij en voor mij hadden ingeschreven echt zoooo lief...moest er even een traantje om laten (ahhhhh). Ook kreeg ik van Sylvia een armbandje met Ecuador erop!!

Smiddags naar wangfujing gegaan met een paar en daar een lekker biertje gedronken want het was behoorlijk warm ( 35graden). En toen James weg moest gaf hij mij een envelop die ik pas mocht lezen in het vliegtuig, maar jullie kennen mij, dat kan ik niet hahah...dus geopend eruuugggg schattig zat een kaart in met een heel verhaal en chocolade en een ding voor op de koelkast met Ecuador erop! Daarna ben ik samen met Sanne en najoh bij een muslim restaurant wezen eten (onwijs lekker en Najoh is moslim dus zij kon ook lekker alles mee eten want was halal) en erg naar mijn zin gehad!

Zaterdag kreeg ik te horen dat Livia mee ging naar de airport, maar dat Marje nog wel mee mocht, en dat HHS zou betalen voor de taxi (is wel het minste wat ze kunnen doen).

Zondag mijzelf nog getrakteerd op een Hibiscus/mango ice tea van de starbucks, echt heerlijk!!!..En toen ik thuis kwam zei Hm dat Livia die avond al om 8uur zou komen om hier een paar uurtjes in MIJN kamer te slapen (mag dat mens niet eens), en vervolgens mee te gaan, en tussen neus en lippen door zei ze dat Marje dan NIET meer mee hoefde....:S:S DAt rotmens heeft het gewoon zo gepland!!! Ze heeft namelijk tegen Marje gezegd die ochtend dat zij maandags heel veel extra moest schoonmaken , en dat het dus niet 'handig'was om mij weg te brengen omdat ze dan misschien wel moe zou zijn ( gelukkig is Marje geen volwassen vrouw, en kan ze niet zelf bepalen wat ze wel of niet kan :S ) , en daar heeft Marje mee ingestemd omdat ze er niet tegenin durft te gaan....Dus hm heeft gewonnen, ze heeft het voor elkaar gekregen om mijn laatste week IN huis (niet erbuiten want dat was top ) tot een hel te maken!!! Maar die family krijgt nog wel wat ze toekomt..... Ik ben gewoon ontzettend blij dat ik er weg ben!

afijn, zondag nacht ging alles goed, Livia is op het vliegveld blijven wachten tot ik de douane door ging, en na de shock van het geld voor de koffer, ben ik lekker gaan rondwandelen daar en ongeduldig zitten wachten op mijn eerste 10uur durende vlucht. In het vliegtuig heb ik het weer voor elkaar gekregen om 2 stoelen voor mijzelf te hebben echt ideaal!!! Ik heb dan ook bijna de hele vlucht geslapen! Op Vienna airport moest ik 5uur wachten, en heb ik bijna huppelend 'windowshopping 'gedaan haha. Ook heb ik mijn laatste geld terug gewisseld, wat een 'fckers'zijn dat zeg grrr je krijgt gewoon de laagste koers haha ik leverde 258yuan in en kreeg maar 11euro terwijl het 30euro waard is haha...nou goed ik had het geld gewoon nodig want had ondertussen best dorst en had geen euro meer in mijn zak zitten haha...De laatste vlucht duurde maar 1.40uur en we kregen zelfs 'wat' te eten in het vliegtuig, met nadruk op 'wat', want business class zat voor mij en ik zag dat zij een vette lekkere maaltijd ( lees: warme) kregen, en wij kregen serieus 1 sneetje brood hahaha...hoeze verschil.. NOu goed lekker belangrijk, ik was allang blij dat ik bijna thuis was!

Op schiphol had ik mijn koffers best snel en ik was bijna door de deuren, word ik tegen gehouden door zo'n dame van de douane hahaah 'shit'....mocht ik even allebei mijn koffers openmaken hahah met 2sloffen peuken, uggs slippers, all stars en een fake samsung mobiel haha gaat ze ook nog lekker door mijn vuile wastasje heen haha ik zeg nog 'ik zou dat niet doen als ik u was'haha des te meer reden voor haar natuurlijk om wel te kijken haha....Nou goed ik een heel lul verhaal om haar een beetje op te vrolijken, en gelukkig mocht ik alles weer inpakken en wegwezen..Kom ik door die duane heen staat gewoon iedereen daar met bloemen en een spandoek mij op te wachten pfff...mijn oma en op mijn oom tante neefjes waarvan 1 met vriendin.Mijn zus met man en neefje Jayden, Pauline, mijn vrienden Rachel, Winanda met herman en Fay, Angela en Marco en natuurlijk mijn mams!! Nou weer tranen natuurlijk woowwww wat is dat kicken zeg als al die mensen je op staan te wachten, echt heerlijk thuiskomen. En toen ik echt thuiskwam was het huis versierd had mijn zus een heerlijke taart gebakken, moeders had een prachtige bos bloemen gekocht en champagne met op de fles een eticket met 'we hebben je gemist' en Rachel had kadootjes voor mij, een Chopsticks (stokjes om mee te eten)setje en een chinees kookboek, echt top!!!!!

Vanmorgen nog even op de weegschaal gestaan, hihi mooi 13kilo afgevallen!!! helemaal top!

Nou dat was het dan, het is voorbij, ik heb het gewoon gedaan!!! Ik heb 3 maanden in China gezeten!!En veel mooie herinneringen! Alles wat negatief was ga ik snel vergeten, al het mooie ga ik koesteren.... Ik wil iedereen bedanken voor het volgen van mijn blog en het reageren! Dat heeft mij echt goed gedaan!!!!! THANKS!!!!

DIkke kusssss

zai jien

Angela

Niehaaauow!!!!

Die hm krijgt vanzelf wat ze verdiend!!! Eigenlijk is die tiffanie een heel zielig meisje! Maar dat kan ook niet anders met zulke ouders! Ja dat was een leuke verrassing hè dat we daar allemaal stonden bij de aankomsthal! Je had je gezicht moeten zien echt lachen!! Nou ben echt ontzettend bij dat je weer thuis bent! Nu moet je gewoon de leuke en mooie dingen koesteren en de rot dingen gewoon vergeten!

Dikke kus!!!