gabymeetschina.reismee.nl

The temple of heaven and tianamensquare!!!

Hoi allemaal, Hier even een korte update van mijn top dag gisteren!! gisteren Ben ik samen met Ruben naar de temple of heaven geweest. Het was prachtig weer, en ook de smog was eindelijk een keer nergens te bekennen! Ik kon zelfs de wolken zien! Temple of heaven is in feite een vrij groot park met een paar tempels, veel oudere chinesen zijn daar de hele dag om kaartje te leggen of typische chinese spelletjes te doen, ook dansen ze graag op live music haha....klinkt echt verschrikkelijk maar goed. Mooie fotos kunnen maken, die komen later, en veel lol gehad. Na temple of heaven, zijn Ruben en ik met de subway naar quanmen station gegaan, om daar met 2 andere aupairs uit Ecuador naar tianamensquare te gaan. Wow wat is dat gigs groot en beveiligd! Ongelooflijk!hier zie je goed wat China eigenlijk voor macht heeft, vond het erg apart. Na tianamensquare naar een chinese wijk gegaan dat daar in de buurt zit en veel leuke souvenirwinkeltjes enzo gezien! Na wat te hebben Gegeten, en rush hour voor bij was in de subway, zijn we allemaal onze weg naar huis gegaan. Ik heb echt een top dag gehad, onwijs gelachen, en veel gezien! Mijn voetjes doen er nog pijn van haha.... De fotos komen later, ik zal er maar een paar plaatsen en niet allemaal want zijn er 100 haha. Verder gaat het echt goed met mij, ik voel me goed, en begin mijn weg hier aardig te vinden. Kan best leuk praten met hostmom, en ik doe mijn werk zoals het moet. Chinese class vind ik echt geweldig en probeer ook zoveel mogelijk te studeren, zodat ik veel kan leren . Sorry Als er spelfouten inzitten, maar dat komt omdat de iPad ingesteld start op engels super irritant hahaha..... Dikke kusssssss voor iedereen Zai jien

Marco

Gelukkig voelt het beter. Ben blij voor je. Gelukkig geniet je van je verblijf in dat verre China. Grijp je kansen nu want je weet niet of je nog eens de kans krijgt zoveel byzonders mee te maken. Heb je geen zin langer te blijven en echt Chinees te leren. Kun je vast heel ver me komen in de wereld. Terecht zeg je dat China een machtig land is. Steeds meer bedrijven in Nederland krijgen te maken met China. Ti's wel enorm slecht gesteld met de rechten van de mens hè? Lijkt me heel lastig om ze zien hoe ouders hun kind mishandelen. Ze zijn er zo anders en moeten er nog achter komen dat elkaar met respect behandelen ze uiteindelijk verder brengt. Kun jij ze niet leren hoor. Die famely is zoals ze is. Ze blijven wel van je af hoor!!! Veel plezier, geniet ervan xxxxxxxxxxxx

john

hoi lieverd wat supe rdat je je weg gaat vinden we waren best bezorgd maar je ziet het je kan het je doet het gewoon super van je
ga nu snel op die muur staan he en maak nog eens wat foto.s van het hele huis als je wil lijkt ons leuk om te zien
nou lieverd supe rhoor dat het goed gaat

dikke kus uit halfweg

Anja

Hey meisje,

Hè,hè eindelijk wat positieve berichten, gelukkig dat je weer wat plezier kan maken. Geniet ervan!!!!
dikke knuffel vanuit het Hoge Noorden

Mama

Hoi lieverd,

Wat fijn dat je zo'n leuke dag gehad heb. Ja ze kunnen daar nog veel van ons leren, maar ik denk wij ook van hun. Ik ben erg benieuwd naar de foto's. Weer leuk geschreven en ach die spelfouten ga je maar rustig op je gemak verbeteren als je avontuur voorbij is .
Heel veel kusjes en een dikke knuffel ook van Simba

Oma en Opa

Leuk om met je te praten aan de telefoon. Wij zijn blij dat
je het beter naar je zin krijgt. Ik ben gelijk de foto's gaan
bekijken. Het zijn er nogal wat,maar erg leuk.
Geef je zelf nog wat meer tijd, dan zul je zien dat je het
steeds leuker gaat vinden. We wachten op je volgende
mail. Veel liefs van ons en een kus en knuffel.