gabymeetschina.reismee.nl

"There is a light at the end of the tunnel" haha

Hoi Allemaal,

Hier even een up to date blog, geschreven vanuit HHS office helaas :(..

Het gaat weer een stukbeter met mij!

Afgelopen weekend niet veel gedaan (buiten het werken dan) en veel kunnen studeren!

Maandag had ik mijn Chinese class, en dat was weer heel gezellig en interessant!Aan het eind van de les gingen we een spelletje doen , diegene die de meeste karakters goed zou hebben zou winnen, en van iedereen wat te snoepen krijgen de eerstvolgende les... En IK heb gewonnen haha!!!!Was echt zo trots op mezelf, want had echt hard geleerd, en dat betekend dus dat ik de karakters goed in me koppie heb zitten JIPPIE!!!!!! Ook al zijn het er nog maar 20 van de 40.000 haha elk begin is er 1.

Na de les zijn we met een paar au pairs nog even wat gaan eten bij Goumao station en hebben wel verschrikkelijk teveel betaald bij de Fatburger (soort van burgerking/mcdonalds maar veel duurder) ! Ik moest 65Rmb afrekenen voor een menu (ongeveer 8euro) terwijl i bij de mcdonalds 24Rmb zou betalen! En als ik chinees eet 5Rmb haha...dus je kan je voorstellen dat we ons allemaal een beetje genept voelde (haha ik zal het netjes zeggen ;) ).

Ik heb bij mijn family voor elkaar dat ik vanaf deze week elke woensdag vrij ben! Dus elke woensdag ga ik vanaf nu sightseeing doen! En er zijn best nog wel wat au pairs virj die dag dus erg leuk! Morgen ga ik met Nengneng en waarschijnlijk nog een paar naar de Temple of Heaven dus toeristje spelen ;).

Donderdag blijf ik denk ik binnen om te studeren want vrijdag heb ik alweer les..

Ik ga zometeen even met Livia praten over mijn family, want ik blijf ze raar vinden ...Nou wist ik natuurlijk al dat ze raar waren, maar het word steeds erger lijkt wel...Ook slaan ze Tiffany vaker, en heeft ze veel meer class dan in oktober.

Nou goed ik zie we hoe het gaat lopen. Ik maak in ieder geval mijn tijd af bij deze family, ik wil liever niet switchen voor maar 2 maanden.

Ik hoop snel weer een blog te kunnen schrijven! misschien vrijdag, zo niet dan volgende week weer...kleine updates kunnen jullie lezen op mijn hyves. En ik probeer kleine stukjes op mijn blog te schrijven.

Dikke kusssssss voor iedereen

Zai jien!!!

Ilva

He sis, knap dat je gewonnen hebt het is alvast een begin hihi! Leuk site seeing hoop dat je veel kan zien vd cultuur! Geniet ervan xx hvj

Mama

GEFELICITEERD!!!! Geweldig zeg dat je gewonnen hebt. Ik ben ontzettend trots op je. Fijn dat het gelukt is om op woensdag vrij te krijgen. Dan kan je al die foto's maken die je nog niet gemaakt had. Veel plezier en geniet ervan. Liefs mama