Bijna naar de Great Wall!!!!!!
Hoi allemaal,
Hier weer even een verse blog ;)...
Nog maar 3wkn en dan ga ik alweer naar huis, en wat ben ik blij zeg!
Het is natuurlijk erg leuk om zo een ervaring rijker te mogen zijn, maar ik ben erachter gekomen dat ik toch echt niet zo'n wereldreiziger ben als ik dacht... Geef mij maar 3wkn Egypte of Spanje en dan een paar uitstapjes haha. Het zal ook wel komen door alles wat er gebeurd is, misschien was het anders geweest als papa er nog was geweest, maar dat zal ik nooit weten, 'all I know is' dat ik het toch maar even geflikt heb om 3maanden in CHINA te verblijven bij een Chinees gezin, en mij er ook nog staande heb weten te houden...zo en dat is hoe het zit haha......Dus eigenlijk ben ik onwijs stoer ;) al zeg ik het zelf... Maar goed genoeg over mij...Laten we het over mij hebben hahaha.
Afgelopen woensdag met z'n allen (allen= Jake, Chris Shanghai,Chris Original ( we noemen ze maar zo want er zijn er 3 de andere Chris heeft de extra naam Gay Chris,je snapt vast wrom;)en gelukkig weet ie het zelf ook)Taylor, Geli en sanne) naar Ritanpak geweest, om te picknicken en rond te hangen. Nooit geweten dat dat zo'n mooi park is, echt super gaaf! (foto's ga ik uploaden). Eerst een plekje gezocht om lekker te eten , Sanne had PANNEKOEKEN MET AARDBEIEN (omg zooooo lekker) gemaakt, en Chris Shanghai had buiten mij als enige wat gekocht bij de supermarket best lief ;), ik had broodjes en flesjes drinken orio's (mijn nieuwe verslaving haha ) en chips gekocht. Dus heerlijk wat gegeten, en vervolgens verder gelopen in het park. Op een gegeven moment kwamen we langs een meertje dat er echt eng groen uitzag, en toen we in het water keken lagen er een paar dooie fish in blehhhhh.... Niet echt gezond dat water denk ik ;). Nog even wat rondgehangen, maar al snel wilde de mannen wat eten bij KFC, en in heel Beijing op elke hoek kan je er één vinden behalve bij Ritanpark natuurlijk...dus wij maar besloten om naar Sanlitun (de bar buurt) te gaan en daar dan wat te hangen. Na het eten van de mannen zijn we naar 1st floor gegaan, een leuk restaurant/bar, waar we lekker gezeten hebben en een spelletje kaarten hebben gespeeld,, ook heb ik daar lekker bier gemengd met cola gedronken , wat een uitvinding is dat zeg!!!! Dan word bier opeens lekker...na 4 pullen (van 0,5liter each) voelde ik hem lker zitten dat bier haha...Het was al met al een top dag!!
Afgelopen weekend weer zo goed als het hele weekend binnen gebleven, behalve zondag want hostmom vond het weer nodig om me te bekritiseren op mijn schoonmaken natuurlijk, zal eens niet zo zijn dat 'assepoester' het niet goed doet... Dat mens durfde zelfs te zeggen dat ze het mij wel even ging leren zodat ik het GOED deed , waarop ik (best bijdehand) meteen zeg : 'ik heb het gelukkig niet al 8 weken zo gedaan'... pfff nou goed uiteindelijk heb ik haar even laten merken ( sommige mensen die mij goed kennen zullen zeker weten hoe ik dat laat merken , en ja ik weet is niet altijd even slim, maar het voeld zo goed haha) dat ik het er totaal niet mee eens ben, en heb haar 3x laten komen om te checken of ik het naar haar zin deed haha zo ben ik dan ook wel weer, en het schijnt nu goed te zijn...Ik heb nu al medelijden met de nieuwe aupair, mocht die het volhouden langer dan een week haha. Nou goed, doordat hostmom zo vals tegen mee deed, had ik besloten om smiddags mijzelf te trakteren op Starbucks, alleen om haar te sarren (is helaas niet helemaal gelukt want eerst was ze weg, en daarna heb ze liggen tukken haha), zodat ik mijzelf goed zou voelen, en het me niet zo aan zou trekken. Nou dat is gelukt haha.
Maandag middag had ik weer Chinese class, en er kwam een nieuw Nederlands meisje langs Hilda, erg aardig en schattig...Ze heeft ook lekker meegegeten met sanne en mij, en wil vrijdag graag naar silkmarket, iets wat voor Sanne en mij echt geen straf is haha .. Sanne heeft de Silkmarket al omgedoopt tot 'de Hemel'hahaha....Die avond zijn Sanne en ik er even nog heengeweest en heb ik toch maar even Crocs gekocht voor wel 30yuan jawel dat is zeker 4euro hahaha... Volgende week vrijdag heb ik 'examen ' , voor mij erg belangrijk om te zien of ik echt wat geleerd heb ;)...Voor de andere niet belangrijk, zij vinden het niet boeiend. De meeste zijn niet meer zo serieus als in het begin, dat vind ik erg jammer, maakt het ook een stuk moeilijker om in de class wat te leren. Deze week en volgende week dus even hard leren!! En hopen dat ik een 10 haal want daar ga ik voor, zodat ik even stoer kan doen haha (betekend dat ik 100 tekens uit mijn hoofd moet weten!!!)
Woensdag ga ik naar 'de GROTE MUUR'...eindelijk!!!!!!!!! kan echt niet wachten, dit word echt het hoogtepunt van de 3maanden!! En misschien kan Marje (de teacher die hier in huis woont en mijn beste vriendin is hier ( samen met Sanne) ) ook mee!!! Dus dan ga ik met de 2 mensen die ik echt graag om me heen heb...
Nou ik vind het wel weer even genoeg voor nu, ik denk jullie ook haha... Ik ga zo snel mogelijk schrijven over de grote muur al is het een mini stukje eerst, want dit wil ik natuurlijk met jullie delen!
dikke kussssss zai jian
Hahahaha!!!! Ik zie het je doen!!! "Zo wel goed, muts?!" Heerlijk.
Have fun morgen
Jaaa zo ken ik je weer lekker sarren en tig keer vragen of het zo wel goed is , had ik trouwens ook gedaan. Op een "nette" manier even laten weten dat je het echt naar haar zin wil doen. Voelt goed he! Heel veel plezier bij de grote muur en tot snel.Hou van je dikke kus
Haaii meis,je heb het goed gedaan laat maar weten dat je niet over je heen laat lopen. Spannend je 1ste examen heel veel succes en natuurlijk heel veel plezier bij de muur
Dikke kus vanuit Halfweg
Maak er nog een paar mooie weken van want waarschijnlijk kom je niet zo snel meer in het "heerlijke"China.
Ga nog doen wat je echt wilt zien etc., heel veel groetjes uit een koud en regenachtig holland.......
Gatverdekledder!!! Nog steeds bier met cola. Je bent een barbaar.hahahahahaahahahahahahahahaha. Je hebt het niet door, denk ik maar die paar maanden er tussen uit heupbeen je goed gedaan. Je ziet er op de foto's zo lekker fris uit. Of heb je ze gefotosjopt? Hihihihi. Zal je nie verder
Plagen. Leerze voor je examen. Je hebt gelijk dat je voor een tien gaat. De enige juiste instelling. Geniet van je trip naar de muur. Moet echt een beleving zijn. xx
O, hihihihi heupbeen moet natuurlijk hebben zijn.
Heey gaby!!! Klinkt leuk allemaal!! Heel veel plezier over een paar uurtjes bij de chinese muur!!!! Veel succes verder nog in de familie xxxx kim
Hoi,
Ik ben de moeder van Sanne :-). Ik hoop dat jullie een leuke dag bij de muur hebben ( gehad).
Je merkt dat ik jouw blog ook stiekem lees....
Nog veel plezier deze laatste weken met (mijn) Sanne!
Ha lieve Gaab de Aap,
De muur was weer KICKUUH!! En wat ben je toch een lekker schatje, wat moet ik nou zonder jou? WAT EEN ELLENDE word dat...
Hihi, nu weet je dat me mams je ook stalkt ;)
Dikke kussen, lebbers, zoenen en meer,
Sanne, je eigen zonnetje (Van Sunny, haha, leuke grap weer.)