gabymeetschina.reismee.nl

Making dumplings

Hoi Allemaal,

Afgelopen zaterdag was er een aupair dag bij de office van HHS. We gingen dumplings maken! er waren best veel aupairs gekomen, ook een paar die ik nog ken van de vorige keer. 1 daarvan is Nils uit Duitsland, samen met hem en christine was ik toen verdwaald bij fucking hill park haha. Dus Nils en ik kennen elkaar best wel haha.

Dumplings maken was erg leuk en gezellig, het eten ervan viel wat tegen maar dat is niet erg.

Samen met mijn groepje hebben we nog gewonnen wie de meeste kon maken, wij hadden er 162 (waarvan 40 hoogstens eetbaar haha).

Na het uitje ben ik samen met een paar aupairs een traditioneel chinees spel gaan spelen buiten voor de deur met een soort van badminton 'bal' met grotere veren (is een beetje moeilijk uitleggen). Het was erg grappig om te doen en vooral om te zien hoeveel chinese naar ons stonden te kijken en er waren er zelfs een paar die foto's van ons maakte haha. We hebben erg veel lol erin gehad. Toen we eenmaal gesloopt waren van het ' trachten' te spelenzijn we nogeven naar de mc donalds geweest, en toen ben ik naar huis gegaan. Savonds eindelijk met mams op skype!!! heerlijk om haar weer te zien.

Moest hostdads pc gebruiken want mijnlaptop doet het hier nog steeds niet :S..we lief natuurlijk (is verplicht hoor vanuit HHS) . Maar gister zat ie toch met vanalles te zeuren. Bijv dat ik zijn documenten niet mag openen :S:S haha alsof ik ooit zijn documenten kan lezen al zou ik het willen .....Wat een giller.

Dit betekend wel dat ik nog steeds geen foto's kan uploaden, (dit wil ik echt niet doen op zijn pc). Ik hoop dat ik het nog voor elkaar krijg dat ie het gaat doen(me laptop), en anders komen de foto's thuis pas sorry allemaal.....

Verder gaat het met ups en downs met mij...zoals vanavond wil ik weer naar huis omdat ik me doel van het hier komen weer even kwijt ben....ik hoop dat ik me morgen beter ga voelen door mijn eerste chinese les..... Zo niet uhmmm dan weet ik niet zeker of ik (in ieder geval in dit huis) langer wil blijven...moet nu al 18uur per week schoonmaken hier, dus ben nu echt een worker dusss dat is niet echt de bedoeling ervan...aan de andere kant werk ik echt gewoon me 25uur dus kan ik best veel dingen doen door de weeks..

Ik heb trouwens afgelopen vrijdag nog een botje in m'n eten gehad waar ik natuurlijk op kauwde en nu is me kies hoogstwaarschijnlijk gebarste..gelukkig begint de pijn nu minder te worden..Hoop dat ik het kan uitzingen tot ik in mei weer thuis ben!

Nog 70 dagen mensen!!!!!!!

Dikke kussss

zai jien

john

hoi lieverd
wat doe je veel allemaal
heb je ook nog een beetje rust daar waneer ga je de muur op hihihh
maak e rwat mois van het is ne blijft toch je droom
nou leuk dat je dit blijft doen het schrijven
we denkenaan je
dikke kus john sil en de kids
trouwens on haar wordt wel erg lang hihihhhi

Mama

Hoi Lieverd, weer leuk geschreven, gelukkig dat de pijn een beetje is gezakt. Ik was ook blij je even te zien op skype gisteren. Tot snel Hvj xxxxxxxxxxxxxxxxx

Paula

Haaaiii Meis, leuk om te lezen dat je aupair dag erg leuk was, de foto's zien we wel, ben benieuwd maar wat zijn nou dumplings?
Voor dat je het weet ben je weer terug dus probeer toch van je momenten te genieten met wat je allemaal ziet en mee maakt, je heb dit dan wel even gedaan.
Sterkte met je kies.

dikke kus Paula xx

Marco

Zo, je bent flink bezig met je te proberen te settelen daar. Ja, en dat gaat natuurlijk met up en down en emotioneel heen en weer geslinger. Nooit geleerd dat botten eten voor honden is? Hahahaha. Hoop dat je kies het houd anders zit er niets anders op dan dat je, je angsten de baas moet worden en een tandarts opzoekt. Makkelijk gezegd door mij vanaf hier natuurlijk. Ik vindt je nu al erg stoer dat je terug bent gegaan naar China om af toemaken waarvoor je bent gegaan in eerste instantie. Geniet, leer, probeer, geniet, bewonder, verwonder, geniet, geniet geniet geniet. Xxxxxx