"and we are ready for take off"
Hoi allemaal,
Ik weet ondertussen mijn datum dat ik word verwacht bij mijn Family in Beijing... 21 Februari. Dat betekend nog 7 weken voor ik weer vertrek JIPPIE!!
De voorbereidingen gaan oke, niet super soepel moet alles zelf goed in de gaten houden (lees: natuurlijk mijn visum) want wat de vorige keer gebeurde zo heel vlak voor mijn vertrek heeft me een paar jaar van mijn leven gekost, dus dat wil ik deze keer voor zijn... Wel vind ik het spijtig dat de zelfde fouten gewoon weer gemaakt worden :S zoals papieren die er niet bij zitten om mijn visum aan te vragen.
Nou goed ik heb er onwijs veel zin in! Kan niet wachten tot ik mijn 'droom' verder kan verwezenlijken, en mensen ik open een Giro ' Help Gaby China door'....kunnen jullie storten hahah nee hoor grapje ;)
Ik ben me weer goed aan het inlezen, en me nog beter voor te bereiden dan de vorige keer, en aan het kijken wat ik zo snel mogelijk wil bekijken in China.
Ook neem ik een Flexibel ticket, dit betekend dat mijn retourdatum gewijzigd kan worden, en dat betekend dat ik niet weet wanneer ik terug naar huis ga ;)...
Als ik verstandig ben (en dat ben ik haha) dan probeer ik toch in ieder geval 6 maanden in Beijing te blijven om de taal te leren (de beginselen) , en dan pas naar huis of naar 'weetikveelwaar' heen te verhuizen.... Dus dit betekend dat ik of via HHS een ander gezin krijg na de 3 maanden OF ik ga werken ls teacher ( en verdien genoeg voor een eigen appartement 'sounds tempting' ) . Ik weet het nog niet ...heeft ook zeker geen haast haha.
Nou iedereen dit was het wel weer even, als ik mijn vluchtgegevens enzo binnen heb horen jullie het wel weer. Enne..... TOP dat iedereen me blijft volgen .
Zai Jien Gaby
Hoi hoi,
Goed om te horen dat het goed gaat. Jammer dat ze niet van hun fouten hebben geleerd.( de organisatie) gelukkig weet jij daar nu wel raad mee;)
Eind februari al weer tijd gaat hard ik leef met je mee en blijf je volgen.
Liefs Maritha