gabymeetschina.reismee.nl

Part deux

Hoi allemaal, Willen jullie me niet verwijderen, want 'the story will continue' .... Dus dat betekend dat ik besloten heb om toch weer terug te gaan naar China!! Ik zal in Februari vertrekken, en hou hier natuurlijk iedereen op de hoogte als ik weet wanneer . Ik ga terug naar dezelfde family, jullie zullen nu wel denken : "die is gek" , maar voor mij word het moeilijke (het weggaan van huis ) een beetje makkelijker daardoor, deze mensen weten precies wat er aan de hand is dus ik hoef niks uit te leggen en daarbij komt dat ik ook weet wat mij te wachten staat, dat voeld heel veilig. Ik ga voor 3mnd terug, en misschien besluit ik om dan wat langer te blijven, maar dat wil ik nog niet vast leggen. Nou iedereen ik hoop dat jullie me blijven volgen, en vooral veel vragen stellen (die ik dan in china kan uitzoeken en beantwoorden).... Jullie horen het van me. Zai jien!!!! Dikke kus Gaby

Marco Bruines

NIEHAUW!

Hahahahaha. Gefeliciteerd. Je bent niet gek, je bent stoer om terug te gaan. Wie weet wat je pad passeert daar. Ik denk dat je er goed aan doet terug te gaan. Het was immers net begonnen, je avontuur. wil niet te zweverig over komen maar het is echt goed voor je om verder te komen in t leven dit af te maken. XXX

Hoogeveentjes

Hoi Gaby,

Blij dat je toen niet definitief stop gezet heeft.
Nu kan je toch nog terug.
Wij denken dat dit voor jou een goede beslissing is.
Probeer het positief in te zien en maak er daar wat moois van.
En wat betreft het thuis agter laten dat lost zich vanzelf op. Er zijn familie, vrienden genoeg om daarbij te helpen. Maak je je daar niet druk over.
Wij wensen je in ieder geval heel veel plezier toe, geniet er van.

Petra en Gerard

Paula Gijzen

Haaiii meis xx

Heel goed van je dat je terug gaat, en dit gezin weet ook van hoe of wat en jij weet ook hoe deze mensen zijn, nee helemaal goed van je.
Tuurlijk blijf ik je weer volgen ;o)

dikke knuf xx

angela

Hoi schat,

Je hebt echt groot gelijk dat je terug gaat!!! dit is jou avontuur!!!
Gewoon weer van gaan genieten!!!
dikke kus

lieneke

Wow wat ontzettend stoer.
Maak je droom waar en ga er van genieten.
Ik ga je zeker volgen.

Dikke kus

Andrea

Hoi Gaby,

Ik ben je blog tegengekomen op Google. Ik ben 2 week geleden benaderd door HHS Center om als au pair naar China te gaan en zit erover te denken om in februari naar Beijing te gaan. Ik heb nog nooit zoiets gedaan en je graag spreken over je ervaringen met deze organisatie. Ik hoor graag van je op [email protected].

Groetjes Andrea

Andrea

Hoi Gaby, jammer dat ik nog niets van je heb gehoord. Ik zou toch graag contact met je hebben over je reis naar China via HHS. Op dit moment ben ik ook nog druk met de voorbereidingen en ik denk half of eind februari naar Beijing te gaan via de Group Arrival. Hoop snel van je te horen!

Groetjes mij

gaby

hoi andrea ik heb je een email gestuurd een paar weken geleden met daarin al de info die je nodig hebt...waarschijnlijk is die in je ongewenste mail gekomen ofzo mail mij even op [email protected].
Want ik wil je zeker helpen met al je vragen en je ontmoetne in beijing ;) ....groetjes gaby