gabymeetschina.reismee.nl

Eindelijk mijn contract is binnen!!!!

Ni hao allemaal, Ik heb me contract getekend! Dinsdag op woensdagnacht kwam ie via de mail binnen, dus je kan begrijpen dat ik daarna geen oog dicht meer heb gedaan. Ook stond er in de mail dat me family heeft besloten eerder van vakantie terug te komen zodat ik eerder kan komen!!! Echt zoooo super lief! Omdat ik geen baan meer heb vanaf begin oktober vonden ze dat ik de 23ste oktober maar moest komen, dan kan ik nog even wennen aan me nieuwe omgeving, nou dat moet lukken ;). Me rooster is als volgt ( is flexibel dus kan het één en ander veranderen) : Maandag : van 8 tot 10 opruimen , van 4 tot 5 engelse les aan Tiffany geven en van 8 tot 10 huiswerk, sport en bedtimestory . Dinsdag: precies hetzelfde als maandag. Woensdag: vanaf 5uur vrij Donderdag: hele dag vrij!!! Vrijdag: van 4tot 5 en van 8 tot10 Zaterdag: 8tot10 en 8tot10savonds Zondag: zelfde als maandag Nou jullie zien het , dit is natuurlijk bijna niet vol te houden hahah, echt ongelooflijk hoe weinig het is!! Ik kan niet wachten om te beginnen! In mijn contract staat ook dat ik een private bathroom heb ! Dus toch....heerlijk!! En ik heb van Livia gehoord in welk district ik ga wonen, en het zit best dichtbij de verboden stad!! Echt super cool. Me district heet chaoyangmen en ligt of in neighbourhood chaoyang of in dongcheng, ik denk de laatste want die valt nog in de 2e ring, en dat heeft Livia gezegd dat ik in die ring woon. Nou dat was het wel zo een beetje, ik vertrek dus de 23ste oktober, een week eerder dan de laatste planning, en ik kan echt haast niet meer wachten! Zai jien allemaal!!! Gaby

paula

heeeyyy meis, wat lekker allemaal zeg. dus toch wat eerder weg. nu is het alleen maar aftellen voor je.
ik zie je gauw nog xxx

papa

nou gaat het echt gebeuren hehe nou nog afwachten hoelaat je vertrekt mogen schiphol we afsluiten omdat er zoveel komen kijken of je echt weg gaat nee hoor we zullen missen het is maar een jaar gelukkig papa xx

NN

Vet relax!! we kunnen elkaar vaak meeten want onze schema's komen wel een beetje overeen. Alleen ik ben dan zondags de hele dag vrij. Komt wel goed ;)

Ree

Ben trots op je

Xxx

halfweg jsbm

hoi nicht
wat super voor jou mooi rooster ook ik hoorde van pauline van koor dat bejing of zo de beste stad is om er te verblijven zij is daar namelijk ook geweest
nou lieverd slaap maar lekker hoor komt allemaal goed
???????????????JSBM??

angela

Hey mop!

Echt top schat.
nog even vol houden en dan is het zo ver.
weet je ook al voor hoe lang het is?
tot snel.
dikke kus

Marco

Zo, ik ben er ook bij hoor. ik kijken naar die foto's van dat jongetje van 5........ ist een meisie!! Hahahahaha... was gisteren dus echt doof, gaat nu al beter. genoeg over mij. Leef met je mee. je bent een kanjer en held. super stoer dat je het gaat doen. wat gaat ze trouwens laat naar bed. 10 uur bedtimestories pfffff. kus