gabymeetschina.reismee.nl

HET skype gesprek

Afgelopen donderdagochtend om 10 uur was het dan zover, het eerste gesprek met me toen nog misschien toekomstige hostfamily Li Wei... En wat was ik zenuwachtig, jeetje zeg meeste mensen die me goed kennen kunnen wel een beetje bedenken hoe ik erbij heb gezeten haha. Gelukkig viel het allemaal reuze mee natuurlijk zoals altijd had ik me weer veel te druk gemaakt haha. Tiffany ( mijn oppaskindje) was degene die alles bijna vroeg, in het ENGELS een kind van 5, en dat was super schattig! Of ik van chinees eten hou en waar ik van hou, uhmmm babi pangang?? Hadden ze nog nooit van gehoord haha!! Of ik van skaten (ice) hou en van honden ( ja natuurlijk!!), toen vertelde ik natuurlijk vol trots dat ik ook een hondje had, en die wilde ze graag even zien dus hup Simba erbij (natuurlijk had ie daar nou net geen zin in haha). Toen kwam hostmom xiaofei heet ze , ze vroeg me vanaf wanneer ik kon komen , voor mij een ontzettend spannend moment want mijn andere family heeft me daarom afgezegd, dus ik meteen 15oktober en adem inhouden.....het enige wat ze zei is OKE , jippie!!! Het gesprek werd vanaf het hhscenter gehouden dus zat mijn local coördinator er ook bij, Livia Lee ( wat toepasselijk) zij zal me overal mee helpen als ik daar ben, zij is ook de eerste die ik zie als ik uit het vliegtuig stap haha ( dat klinkt eng), maar goed zij vertelde mij nog even dat ik ergens in nov/dec een week vrij ben en in april/mei ergens 2 weken, of ik dat heel erg vond want de family gaat dan reizen en ik blijf dan in dat huis met de rest van de staff en een familymember, haha natuurlijk geen probleem voor mij!! Heerlijk weet nu al dat ik 3weken vakantie heb jippie!!! Ze vertelde me ook dat mijn werkweken flexibel zijn en of ik dat heel erg vond....NEE natuurlijk niet hoe flexibeler hoe beter, kan er ook geen sleur in komen toch?! Uiteindelijk heette xiaofei me welkom in de family en zij Tiffany (yiyi in het chinees) dat ze me leuk vind! Ik ga 25uur in de week werken :s, verdeeld over 6dgn als het goed is, de exacte werkweek krijg ik nog met me contract mee...het is echt bijna niks wat ik moet werken en ben wel heel blij te weten dat ik nog zat tijd dus heb om Beijing te verkennen en op me vrije dag China te verkennen. Je kan wel zeggen dat het gesprek super goed is gegaan, en nu ik eindelijk een beetje zekerheid heb (nog niet 100% moeten nog contract tekenen) valt er een last van me schouders en kan ik er alleen nog maar ontzettend zin in hebben !!! Ik heb even uitgerekend, ik moet nog 6 weken werken (30september laatste dag) en over 8 weken vertrek ik dan !! OMG dat is dan wel heeeeeeel erg snel he haha, nou ik kan haast niet wachten! Zai tjen!!! Gaby ( Jia Bi)

Desire

hey Gaby..

wat geweldig! ik blijf het zeggen,ik vind dit zo gaaf dat je dit gaat doen! jeetje,wat is dit goed!
ik ga je zeker volgen!
xxx

Ingrid

Wauw, spannend! Geniet van de voorpret, die kan nu beginnen.... Yeah, bring it on.....u go girl!
Grz Ing en Rem

Grote zus

Leuke blog :D schrok wel dat er stond over 8 weken vertrek ik :s
Wow s best snel zeg maar.....
Hvj x

Lieneke

He meis.
Ik spreek je eigenlijk niet meer, maar ik wil je wel heeeel veel succes wensen. Heel stoer van je!!!
Ik ga je zeker wel beetje volgen.

Liefs lieneke

roos

hallo Gaby,

je kent me iet, maar ik las je blog... wauw!!! ik denk er zelf ook over na en vroeg me nog een aantal dingen af.. weet niet of ik je dat per mail zou mogen vragen?? ben echt heel benieuwd namelijk.. maar vind het nogal eng, jij ongetwijfeld ook??

groetjes roos

Gaby

He roos hier me email natuurlijk mag je me mailen [email protected]
Ik hoor het wel van je!!

paula

ik wist al hoe je gesprek was geweest met de familie, maar nu ik het ook lees klinkt het alleen maar goed.

Ik ben zeer benieuwd naar je volgende verhalen.
xxx