gabymeetschina.reismee.nl

Wow het gaat toch echt gebeuren!!ik ga naar China

Het gaat toch echt gebeuren.... 13 augustus 2011 Hoi allemaal, Voor degene die het nog niet weten, ik vertrek hopelijk half oktober voor een jaar naar China (beijing) om als au pair bij een chinese family te werken en zo de taal en de cultuur te leren kennen... Hier mijn allereerste echte blog! Nog wel vanuit Helan (nl op z'n chinees ;) ) maar toch... Aankomende donderdagochtend om 10uur heb ik mijn eerste gesprek met mijn family, erg spannend voelt een beetje als een sollicitatie gesprek! Mijn gezin bestaat uit pap mam en 1dochter ze heet YiYi, en is 5 jaar.. Er wonen 2 nanny's, een kok en een private teacher in huis om haar alle sociale dingen te leren en vooral multiculti te zijn.. Ik zal het waarschijnlijk niet heel erg zwaar krijgen met werken denk ik ;), er word van me verwacht dat ik oefen met engels, haar naar school breng en haal, met haar speel en haar bedtime story's vertel ( heerlijk mijn fantasie gebruiken). Ze hebben 2 honden dus erg fijn om te weten voor mij dan hoef ik in ieder geval geen hond te eten! Ik denk dat ze aan de rand van Beijing zullen wonen, want het huis is heel groot! (600m2) En dat past niet in de centrum ringen. Verder weet ik nog niet zo veel, hopelijk komt daar donderdag verandering in... Ik heb nu wel het gevoel dat alles allemaal op een rijtje staat(iets dat een tijdje geleden nog niet denkbaat was) waardoor ik nu wel wat rust in me hoofd heb. Nou dat was het wel voor nu, ik zal na donderdag weer bloggen over me gesprek. Zai tjen( tot ziens ) !! Xx gaby

Angela

Hoi mop, nou ik ga je volgen hoor! Heb inmiddels Skype op me iPhone dus we kunnen skypen heen haha. Ben benieuwd hoe de family is. Dikke kus

papa

hoi we blijven je volgen dat dit het eerste blog is nou prima hoor ben benieuwd naar devolgende gr papa

Ingrid

Inderdaad wow! Gaaf hoor, geweldig! Geniet ervan en natuurlijk ga ik met je mee genieten via al je fantastische verhalen. Ik duim voor je donderdag!
Suc6!!! U go girl!
Liefs Ing

Maritha

O wat gaaf zeg. eindelijk gaat het echt gebeuren spannend hoor voor donderdag. Ik ga je natuurlijk ook volgen. Je komt letterlijk in een andere wereld terecht.

Ik kijk uit naar je volgende verhaal.